Sesongens helter i Januar og Februar er favoritter for den tørre vinterhuden !

25% rabatt

Intensive Moisture Balance

Rik fuktighetskrem med antioksidanter for tørr eller tidlig aldret hud. A-vitamin glatter, jevner ut tørre linjer og gjør huden myk og smidig. Antioksidanter fra C- og E-vitamin samt ginkgo beskytter mot frie radikaler. Beroligende rød solhatt i kombinasjon med ekstrakter fra druekjerne og vill søtpotet virker oppstrammende og reduserer tegn på for tidlig aldring. Uten kunstig farge eller duft. Påføres en nyrenset og fuktig hud, morgen og/eller kveld.

Intensive Moisture Cleanser

Lett og kremet rens med BioReplenish Complex som aktivt rengjør samtidig som den gir næring til tørr hud. Føles huden stram etter at du har renset? Ikke med denne mykgjørende, lipidrike formelen som renser samtidig som den tar vare på viktige proteiner og fettstoffer som beskytter huden mot tørrhet. Lett å skylle av, og etterlater huden ren og glødende. Fjerner også sminke! Bruk: Masseres på fuktet ansikt og hals. Vask av med varmt vann.

Phyto Replenish Oil

Beskyttende oljer til en hud som har mistet essensielle næringsstoffer på grunn av hudaldring og miljøstress. Først gjenoppbygger fytoaktive oljer fra Camellia og Tamanu hudbarrieren. Videre glatter en blanding av essensielle oljer fra orkidé og chiafrø ut synlige linjer og binder fuktighet. Ideell til daglig bruk for normal til tørr hud. Fjærlett ansiktsolje som raskt absorberes for å styrke hudbarrieren. Bruk den alene eller blandet med foundation eller fuktighetskrem for en glødende, frisk hud.

En liten youtube snutt fra phyto replenish oil